Followers

Saturday, July 21, 2012

Botol Plastik Kuih Raya (No Stock)




Puas merata cari pembekal botol plastik ni..akhirnya dapat juga cari yang harga borong punya.
tapi kene beli banyak la.. ok la..untuk musim raya ni..oder pun banyak.


kalau setakat beli sikit memang tak berbaloi..sebab kene pegi jauh sgt..haha


botol untuk setengah kilo dan sekilo kuih siput


botol ni..kalau kebanyakan kedai jual paling murah rm 1.20..tapi payah nak cari..
saya dapat sekejap dulu dengan harga tu..lepas tu dia tengok saya beli makin banyak..terus dia naik kan harga samapi rm 1.80..tak guna betul..terpaksa cari tempat lain.
biasanya diorang jual rm 1.50 hingga rm2.00 untuk sebotol.
dekat KL ni dah pegi banyak kedai..dia org kasi rm 1.80 sebotol..
beli banyak pun dia kira camtu jugak..


alang alang pergi jauh..kena ambik banyak , saya jual juga botol ni kat member2 yang
tengah aktif buat kuih raya sekarang ni.. harga sebotol..kalau ambil sikit.. saya jual rm 1.20.
kalau ambik 40 dan keatas.. sebotol jadi rm.1.00.



Selamat Berpuasa..

7 comments:

  1. salam

    kalau saya amik 100 botol dpt bp? leh pos ke?

    ReplyDelete
  2. ada facebook tak?

    klu ada saya nak add

    ReplyDelete
  3. Salam. Mcmana nak contact? Ada penghantaran tak?

    ReplyDelete
  4. Salam. Mcmana nak contact? Ada penghantaran tak?

    ReplyDelete
  5. Klu ader 100 blh pos x...

    ReplyDelete
  6. ada lagi kah? kalao 1000 biji berapa

    ReplyDelete
  7. SPESIAL HARGA PROMO TERBARU BULAN INI.Transaksi Aman DanTerpercaya.Kami Menawarkan Berbagai Jenis Type HP,LAPTOP dan CAMERA.DLL, Dgn Harga Terjangkau. Semua Barang Kami Msh Tersegel dlm Box-nya Asli Original Garansi Resmi 100%.Di Jamin Mutu Dan Kualitas.
    BERMINAT HUB-SMS:0857-3103-1699 ATAU KLIK WEBSITE RESMI KAMI http://www.nina-shopelektronik.blogspot.com/
    BlackBerry>Samsung>Smartfren.
    >Sony>Nokia>Apple>Acer>Canon>Dell>Nikon>DLL

    Dijual

    Ready Stock !
    BlackBerry 9380 Orlando - Black
    Rp.900.000,-

    Ready Stock !
    BlackBerry Curve 8520 Gemini
    Rp.500.000,-

    Ready Stock !
    BlackBerry Bold 9780 Onyx 2
    Rp.800.000,-

    Ready Stock !
    Blackberry Curve 9320
    Rp.700.000,-

    Ready Stock !
    Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
    Rp. 1.000.000

    Ready Stock !
    Samsung Galaxy Nexus I9250 - Titanium Si
    Rp.1.500.000,-

    Ready Stock !
    Samsung Galaxy Note N7000 - Pink
    Rp.1.700.000

    Ready Stock !
    Samsung Galaxy Y S5360 GSM - Pure White
    Rp.500.000,-

    Ready Stock !
    Nokia Lumia 800 - Matt Black
    Rp.1.700.000,-

    Ready Stock !
    Nokia Lumia-710-white
    Rp. 900.000,-

    Ready Stock !
    Nokia C2-06 Touch & Type - Dual GSM
    Rp.450.000,-

    Ready Stock !
    Nokia Lumia 710 - Black
    Rp. 900.000,-

    Ready Stock
    Smartfren Andromax Z Black
    Rp 1.200.000

    Ready Stock
    Smartfren Andromax U Black
    Limited Edition
    Rp.1.000.000

    Ready Stock
    Sony Xperia Z 1 Black
    Rp.2.000.000

    Ready stock
    Sony Xperia TX Black
    Rp.1.000.000

    Ready Stock !
    Apple iPhone 4S 16GB (dari XL) - Black
    Rp.1.200.000,-

    Ready Stock !
    Apple iPhone 4S 16GB (dari Telkomsel)
    Rp.1.200.000,-

    Ready Stock !
    Apple iPod Touch 4 Gen 8GB
    Rp.700.000

    Ready Stock !
    APPLE iPod Nano 8GB - Pink
    Rp.500.000,-

    Ready Stock !
    Acer Aspire 4752-2332G50Mn Core i3 Win7 Home
    Rp 1.300.000

    Ready Stock !
    Acer Aspire S3-951-2364G34iss
    Rp. 1.200.000,-

    Ready Stock !
    Acer Aspire 5951G Core i7 2630 Win 7
    Rp. 2.500.000,-

    Ready Stock !
    Acer Aspire 4755G Core i5 2430 Win 7 Home Premium Green
    Rp. 2.500.000,-

    Ready Stock !
    Nikon D7000 kit 18-105mm
    Rp.1.700.000

    Ready Stock !
    Nikon D90 Kit 18-105mm Vr
    Rp 1.300.000

    Ready Stock !
    Nikon Coolpix L 120 Red
    Rp. 900.000

    Ready Stock !
    Nikon Coolpix P 500 Black
    Rp 1.000.000

    NINA SHOP
    nina-shopelektronik.blogspot.com

    ReplyDelete